Skip to main content

Frenship High School

Bell Schedules » Monday

Monday

Monday
Description / Period Start Time End Time Length
Strategy Sessions 8:15 AM 9:14 AM 59 min
Passing Period 9:14 AM 9:20 AM 6 min
1st/5th Period 9:20 AM 10:46 AM 86 min
Passing Period 10:46 AM 10:52 AM 6 min
2nd/6th Period 10:52 AM 12:48 PM 116 min
A Lunch - 11:48 Tardy 11:08 AM 11:43 AM 35 min
B Lunch - 12:18 Tardy 11:43 AM 12:13 PM 30 min
C Lunch - 12:52 Tardy 12:18 PM 12:48 PM 30 min
Passing Period 12:48 PM 12:54 PM 6 min
3rd/7th Period 12:54 PM 2:24 PM 90 min
Passing Period 2:24 PM 2:30 PM 6 min
4th/8th Period 2:30 PM 4:00 PM 90 min