Skip to main content

Frenship High School

Enrique Ramirez » About Mr. Ramirez

About Mr. Ramirez

I grew up attending Frenship myself and currently work in the SPED department. I joined the military right out of high school and came home 4 years later. Now I am enrolled in college, working on getting a degree to be a teacher myself. I have a wife and we are expecting our first child together. I look forward to working with your children. 
Description / Period Start Time End Time Length
Passing Period 8:50 AM 9:00 AM 10 min
1st/5th Period 9:00 AM 10:32 AM 92 min
Passing Period 10:32 AM 10:38 AM 6 min
2nd/6th Period 10:38 AM 12:48 PM 130 min
A Lunch - 11:48  11:08 AM 11:38 AM 30 min
B Lunch - 12:18  11:43 AM 12:13 PM 30 min
C Lunch - 12:52  12:18 PM 12:48 PM 30 min
Passing Period 12:48 PM 12:54 PM 6 min
3rd/7th Period 12:54 PM 2:24 PM 90 min
Passing Period 2:24 PM 2:30 PM 6 min
4th/8th Period 2:30 PM 4:00 PM 90 min
 
Schoology