Skip to main content

Frenship High School

Bell Schedules

Monday
Description / Period Start Time End Time Length
Strategy Sessions 8:15 AM 9:14 AM 59 min
Passing Period 9:14 AM 9:20 AM 6 min
1st/5th Period 9:20 AM 10:46 AM 86 min
Passing Period 10:46 AM 10:52 AM 6 min
2nd/6th Period 10:52 AM 12:48 PM 116 min
A Lunch - 11:48 Tardy 11:08 AM 11:43 AM 35 min
B Lunch - 12:18 Tardy 11:43 AM 12:13 PM 30 min
C Lunch - 12:52 Tardy 12:18 PM 12:48 PM 30 min
Passing Period 12:48 PM 12:54 PM 6 min
3rd/7th Period 12:54 PM 2:24 PM 90 min
Passing Period 2:24 PM 2:30 PM 6 min
4th/8th Period 2:30 PM 4:00 PM 90 min
Tuesday/Wednesday/Thursday/Friday
Description / Period Start Time End Time Length
Passing Period 8:10 AM 8:15 AM 5 min
Tutorials 8:15 AM 8:50 AM 35 min
Passing Period 8:50 AM 9:00 AM 10 min
1st/5th Period 9:00 AM 10:32 AM 92 min
Passing Period 10:32 AM 10:38 AM 6 min
2nd/6th Period 10:38 AM 12:48 PM 130 min
A Lunch - 11:48 Tardy 11:08 AM 11:38 AM 30 min
B Lunch - 12:18 Tardy 11:43 AM 12:13 PM 30 min
C Lunch - 12:52 Tardy 12:18 PM 12:48 PM 30 min
Passing Period 12:48 PM 12:54 PM 6 min
3rd/7th Period 12:54 PM 2:24 PM 90 min
Passing Period 2:24 PM 2:30 PM 6 min
4th/8th Period 2:30 PM 4:00 PM 90 min
Pep Rally
Description / Period Start Time End Time Length
Passing Period 8:10 AM 8:15 AM 5 min
Tutorials 8:15 AM 8:50 AM 35 min
Passing Period 8:50 AM 9:00 AM 10 min
1st/5th Period 9:00 AM 10:05 AM 65 min
PEP RALLY 10:05 AM 10:58 AM 53 min
Passing Period 10:58 AM 11:08 AM 10 min
2nd/6th Period 11:08 AM 12:48 PM 100 min
A Lunch - 11:43 tardy 11:08 AM 12:38 PM 90 min
Rest of day as usual 12:38 PM
A Lunch
Description / Period Start Time End Time Length
2nd/6th Period 10:38 AM 11:08 AM 30 min
Lunch 11:08 AM 11:38 AM 30 min
2nd/6th 11:43 AM 12:48 PM 65 min
B Lunch
Description / Period Start Time End Time Length
3rd/7th Period 10:38 AM 11:43 AM 65 min
Lunch 11:43 AM 12:13 PM 30 min
3rd/7th Period 12:18 PM 12:48 PM 30 min
C Lunch
Description / Period Start Time End Time Length
3rd/7th Period 10:38 AM 12:18 PM 100 min
Lunch 12:18 PM 12:48 PM 30 min
3rd/7th Period 1:44 PM 2:14 PM 30 min
Tutorials
Description / Period Start Time End Time Length
Tuesday-Friday 8:15 AM 8:50 AM 35 min
Detention (D-Hall)
Description / Period Start Time End Time Length
Tuesday-Thursday 7:35 AM 8:10 AM 35 min
Monday-Thursday 4:10 PM 4:45 PM 35 min
Extended Day Suspension (EDS)
Description / Period Start Time End Time Length
Monday-Thursday 4:10 PM 6:30 PM 140 min
Alternate: 2 Hour Delay
Description / Period Start Time End Time Length
1st/5th Period 10:50 AM 11:26 AM 36 min
Passing Period 11:26 AM 11:32 AM 6 min
2nd/6th Period 11:32 AM 12:08 PM 36 min
Passing Period 12:08 PM 12:14 PM 6 min
3rd/7th Period 12:14 PM 2:14 PM 120 min
A Lunch - 12:44 Tardy 12:14 PM 12:39 PM 25 min
B Lunch - 1:14 Tardy 12:44 PM 1:09 PM 25 min
C Lunch - 1:44 Tardy 1:14 PM 1:39 PM 25 min
D Lunch - 2:20 Tardy 1:44 PM 2:14 PM 30 min
Passing Period 2:14 PM 2:20 PM 6 min
4th/8th Period 2:20 PM 3:50 PM 90 min
Alternate: Early Dismissal
Description / Period Start Time End Time Length
1st/5th Period 8:50 AM 9:53 AM 63 min
Passing Period 9:53 AM 9:59 AM 6 min
2nd/6th Period 9:59 AM 11:02 AM 63 min
Passing Period 11:02 AM 11:08 AM 6 min
3rd/7th Period 11:08 AM 12:11 PM 63 min
Passing Period 12:11 PM 12:17 PM 6 min
4th/8th Period 12:17 PM 1:20 PM 63 min
Lunch 1:20 PM 1:50 PM 30 min
State Testing: Testers
Description / Period Start Time End Time Length
Testing 8:30 AM 1:30 PM 300 min
Testers to Lunch 1:30 PM 2:00 PM 30 min
3rd/7th Period 2:00 PM 2:47 PM 47 min
Passing Period 2:47 PM 2:53 PM 6 min
4th/8th Period 2:53 PM 3:50 PM 57 min
State Testing: Non-Testers Late Start
Description / Period Start Time End Time Length
Lunch if needed 11:20 AM 11:44 AM 24 min
Passing Period 11:44 AM 11:50 AM 6 min
1st/5th Period 11:50 AM 12:45 PM 55 min
Passing Period 12:45 PM 12:51 PM 6 min
2nd/6th Period 12:51 PM 1:46 PM 55 min
Passing Period 1:46 PM 1:52 PM 6 min
3rd/7th Period 1:52 PM 2:47 PM 55 min
Passing Period 2:47 PM 2:53 PM 6 min
4th/8th Period 2:53 PM 3:50 PM 57 min
State Testing: HOMEroom
Description / Period Start Time End Time Length
Tutorials 8:20 AM 8:44 AM 24 min
Passing Period 8:44 AM 8:50 AM 6 min
1st/5th Period 8:50 AM 10:03 AM 73 min
Passing Period 10:03 AM 10:09 AM 6 min
2nd/6th Period 10:09 AM 11:32 AM 83 min
Passing Period 11:32 AM 11:38 AM 6 min
Homeroom 11:39 AM 12:08 PM 29 min
Passing Period 12:08 PM 12:14 PM 6 min
3rd/7th Period 12:14 PM 2:14 PM 120 min
A Lunch - 12:44 Tardy 12:14 PM 12:39 PM 25 min
B Lunch - 1:14 Tardy 12:44 PM 1:09 PM 25 min
C Lunch - 1:44 Tardy 1:14 PM 1:39 PM 25 min
D Lunch - 2:20 Tardy 1:44 PM 2:14 PM 30 min
Passing Period 2:14 PM 2:20 PM 6 min
4th/8th Period 2:20 PM 3:50 PM 90 min
State Testing: Semester Exam Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Sign In with 2nd/6th 8:50 AM 9:05 AM 15 min
Passing Period 9:05 AM 9:11 AM 6 min
1st/5th Period 9:11 AM 10:08 AM 57 min
Passing Period 10:08 AM 10:14 AM 6 min
2nd/6th Period 10:14 AM 11:12 AM 58 min
Passing Period 11:12 AM 11:18 AM 6 min
3rd/7th Period 11:18 AM 12:16 PM 58 min
Passing Period 12:16 PM 12:22 PM 6 min
4th Period/8th Period 12:22 PM 1:20 PM 58 min
Lunch 1:20 PM 1:50 PM 30 min